Veranderen met een ervaring

Veranderen begint bij jezelf. Natuurlijk gaat het gaat om de verandering van het proces en de bijbehorende techniek (IT) maar vooral om de mens. De persoon. De menselijke factor is het meest belangrijke maar ook het meest moeilijke om te veranderen.

BRICK078 helpt u in deze creatieve tijd in de ontwikkeling van deze benodigde 21st eeuwse vaardigheden. Denk hierbij vooral aan creatief en kritische denken om zelf problemen op te kunnen lossen. Niet op een standaard manier maar echt met een ervaring.
Anders bezig willen zijn? Veranderingen starten waar iedereen achterstaat? Neem dan contact met mij op, ik help u graag verder met de laatste inzichten en 3D technieken.

Meer weten over creativiteit bij kinderen? kijk dan op alliantie website: www.creativityschool.net

Over mij

Ik ben Koen van Sabben, getrouwd en heb twee kinderen.

Al vanaf mijn jeugd was ik druk met (technisch) Lego.
Na mijn studie werktuigbouwkunde ben ik in de software branche gaan werken. Van technische basis consultant tot IT management, van project manager tot enterprise architect. Ik heb vele klanten gezien en divers werk uitgevoerd. In meer dan 25 jaar heb veel werkervaring opgedaan met technologische oplossingen en kwam ik in contact met Lego Serious Play methode en PROSCI, de wereldwijde organisatie verander methodologie.
Hierdoor kreeg ik het besef hoe belangrijk creativiteit is voor onze nieuwe generatie en hoe moeilijk het is om te veranderen. Design thinking en het Lego steentje zijn hierbij een prima duurzame ondersteuning.

Ik hoop dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren in het ontwikkelen van jouw creativiteit en kennis ontwikkeling van jou als individu, team of organisatie.

Over BRICK078:

de naam BRICK078 komt van het netnummer 078 Drechtsteden in Zuid Holland. Brick staat voor steentje, bouwen met elkaar en op elkaar, samenwerken om tot een mooi geheel te komen.

In samenwerking met

Supporter van lokale initiatieven:

Rotary club De Zwijndrechtse Waard

Disclaimer:

LEGO, SERIOUS PLAY, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website.